Snabb leverans / Betala enkelt via Klarna eller Swish

OM OSS - Flickorna i Småland!Vi brukar skämtsamt säga att vi är ”flickorna i Småland” med gott om energi och med kompletterande hjärnhalvor! Då en av oss är ekonom och något mer stelbent medan den andra av oss är kreatör och konstnärlig så har vi insett att vi tillsammans är en Perfect Match. 😊 Det vi också alltid har gemensamt är att vi brinner för att sprida svensk design och småländsk tillverkning på en allt större marknad utanför så väl Smålands som Sveriges gränser.

Vi har vårt sortiment med utgångspunkt i materialet plåt och egen design. Vi vill ha ett ”folkligt” pris trots svensk tillverkning och svenska villkor och visa på att det går att bedriva tillverkning i Sverige i stället för utomlands (något vi också haft en god fördel av i pandemitider med längre leveranstider, materialbrister och annat). Och vet ni, allt det här började med anledning av några tomma fönster…

Några tomma fönster? En affärsidé? Ja så var det faktiskt.. Anna var nytillträdd ekonomichef på ett tillverkande plåtföretag och insåg att i denna mansdominerade värld så var blommor ingen större prioritet på!
Med en fastighet av äldre modell och fönster i söderläge behövdes de stor finess och omsorg för att få blommor att trivas över tid. En omsorg som hittills inte hade fungerat speciellt väl hos bolaget. Tanken föddes då att vi kanske faktiskt kan tillverka egna blommor, som ALLA klarar att ta omhand!? Sagt och gjort, kaktusar togs fram och av ytterligare en tillfällighet korsades Anna och designläraren Annes vägar och en affärsidé föddes. Här står vi idag med ett helt sortiment av blomster och annat som vi nu vill sprida över världen!

Idag bedriver vi verksamheten i egna lokaler och med tre ”ben”; återförsäljare, webbförsäljning och butik (öppet torsdagar kl 12-17). Här till adderas också ”special” i form av inredning och skräddasydda lösningar till företag som vi gärna bistår med som ett sidospår till vår kärnverksamhet.

“Svensk Design - Made with love in Småland” kommer alltid vara vårt ledord!

Butik i Nässjö 
Vår butik i Nässjö håller vi öppet torsdagar kl 12-17 på Bockängsgatan 11. Varmt välkomna <3 Olika högtider kan innebära förändrade öppettider, kolla vår FB och Insta för senaste nytt!

Återförsäljare
Våra återförsäljare runt om i Sverige hittar Ni under fliken Våra återförsäljare samt under #älskaplåtfamiljen på Instagram och Facebook.
Intresserad av att bli Återförsäljare? Kontakta oss för mer information.

Följ oss också gärna på Facebook och Instagram @älskaplåt eller registrera dig för nyhetsbrev på vår hemsida så missar du inte våra nya produkter, tävlingar eller annat som händer hos oss.

Anna Giss 072-061 14 00                               Anne Johansson 079-333 82 89

Pressmeddelande 2021-12-28 kl 09.00

Herenco – ny delägare i #ÄLSKAPLÅT

”De här tjejerna har lagt grunden till något som har stor potential och det är en resa vi på Herenco inte vill missa”, säger Lovisa Hamrin, Herencos ägare.

Vi är glada att Herenco har hittat oss och velat bli en del av oss, vi ser verkligen fram emot samarbetet och utvecklingen framåt. Herenco är ett företag med stor kompetens och stort nätverk där vi känner det finns intresse för form och design och tillsammans med vår design och vår småländska tillverkning ser vi detta som en lyckad satsning för framtiden.

Om Herenco-gruppen
Herenco är ett Jönköpingsbaserat familjedrivet ägarbolag i fjärde generationen som har funnits i 156 år. Företagen Emballator, Herenco Invest, Acticon, Leif Arvidsson, Miljöhallen Golv, Hagab och Nimex är helägda bolag som ingår i koncernen. Tillsammans omsatte bolagen i koncernen 2,6 mdr under 2020 och har cirka 1100 anställda.

Herenco är även delägare i portföljbolagen Nolato (publ), Balco (publ), Lyko (publ), Hövding (publ), Profoto (publ), Lifvs samt huvudägare i JKS Golv och Nättraby Kakelservice. Hamrin Foundation grundades 1985 via donation från familjen Hamrin och har sedan dess delat ut 321 mkr till forskning. Stiftelsen förvaltar både fastigheter i Jönköping och aktier med ett samlat värde om cirka 2,3 mdr.

Läs mer på herenco.com