OM OSS - Flickorna från Småland!


Det började med några tomma fönster….

När Anna var nytillträdd ekonomichefen på Nässjö Plåtprodukter för några år sedan tyckte hon det gapade lite väl tomt i fönstren. Den välkända fastigheten från 60-talet som tidigare inrymt andra fina verksamheter borde föräras med något alldeles extra. Inte bara vanliga blommor som ska tas om hand både nu och då. Eller sådant som brukar stå i fönster. Tänk om det fanns något att koppla till verksamheten därinnanför! 

Tillsammans med konstruktionsavdelningens kreativitet och inspiration skapades snygga växter i plåt. Som vare sig krävde vatten eller någon speciell omsorg mer än dammvippan en gång ibland. De lackades vita och fångade uppmärksamheten hos förbipasserande. Gick de att köpa? Mer plåtinredning togs fram i takt med efterfrågan och under slutet av 2017 växte #ÄLSKAPLÅT fram som en egen verksamhet. 

Idag finns produkterna i både egen butik på Tryckerigatan 3 i Nässjö och hos flertalet återförsäljare. Allt fler blir intresserade av det småländska hantverket i plåt med svensk design. Snyggt, underhållsfritt och framför allt hållbart!  

Hos #ÄLSKAPLÅT är det två kvinnors energiska hjärnhalvor som kompletterar varandra och som driver företaget framåt. Anna Giss som håller i planering, ekonomi och kontakter samt Anne Johansson som står för kreativiteten och produktutvecklingen. Tillsammans brinner de för att sprida sin design och produkter ut på en allt större marknad, långt utanför Nässjös gränser - dessutom känner de extra stor stolthet över att all tillverkning sker på Småländska Höglandet.

Svensk Design - Made with love in Småland!


Butik i Nässjö 

Vår butik i Nässjö håller vi öppet torsdagar kl 12-17 på Tryckerigatan 3. Varmt välkomna <3

 
Våra återförsäljare runt om i Sverige hittar Ni under fliken Våra återförsäljare samt under #älskaplåtfamiljen på Instagram och Facebook.

Intresserad av att bli Återförsäljare? Kontakta oss för mer information.

Följ oss också gärna på Facebook och Instagram @älskaplåt så missar du inte våra nya produkter, tävlingar eller annat som händer hos oss. 


Anna Giss 072-061 14 00                                    Anne Johansson 079-333 82 89