Creative Collection

Mycket närmare en levande växt än så här kommer vi inte... Låt din fantasi och kreativitet flöda och skapa ditt unika exemplar av vår serie Creative COLLECTION i Corten.

Använd produkten helt rå eller spraya på lite saltvatten (om du vill påskynda rostprocessen) och låt den stå utomhus ett dygn för ett mer spräckligt & rostigt resultat. Vill du ha den helt i rost låter du den stå utomhus ytterligare några dagar till den rostat klart. Produkten är tillverkad i Cortenplåt vilket innebär att den inte rostar sönder utan "stannar av" i sin rostprocess....den håller m.a.o. generation efter generation likt vårt övriga sortiment... Rostig plåt inredning när den är som bäst!

När den rostat "klart" borstar du av överflödig rost så slipper du lite av fällningen som kan bli. Vill man lägga lite extra tid på produkten kan man lacka den med genomskinlig matt lack för att slippa fällningen av rost helt. Finns att köpa till bra pris på sprayburk. Som sagt, möjligheterna är många och kreativiteten kan få utlopp. På vår blombukett la vi även lite tösalt på nedre delen för att få ett annat "mönster" på rosten :)

Lycka till med din kreativitet med vår Creative Collection <3

Vi uppskattar alltid att få kundbilder skickade till oss, vi är nyfikna på era resultat :)Corten,  Cortenplåt, Rostig plåt inredning