Snabb leverans / Betala enkelt via Klarna eller Swish

Gör någon glad med ett presentkort!

|4/10, 2022

Gör någon glad med ett presentkort!

Är du en person som föredrar att FÅ presenter snarare än att GE presenter? Där går nog meningarna isär misstänker vi men en reflektion som vi haft här är att det ofta är väldigt roligt att ge bort en present om man bara vet vad man ska köpa!

Ofta är det på något vis halva arbetet att just komma på VAD..

Men förutom att komma på vad som ska inhandlas så kan en av anledningarna till svårigheterna i just själva genomförandet av köpet vara att man bor på olika orter, saker är för osmidigt att skicka, för stort, för tungt, för ömtåligt osv…

Förutom att våra produkter redan är väldigt anpassade för att göra någon glad med ett så kallat plåtogram (du betalar, levereras till någon annan med en personlig hälsning likt blommogram) så finns det beprövade konceptet PRESENTKORT att göra någon glad med.

Hur då tänker ni? Jo, om du väljer produkten Presentkort Presentkort - Älskaplåt (alskaplat.se) hos oss och valfri valör så erhåller du efter slutförd beställning ett mail med en personlig presentkortskod, smart va? Leveransen är ju dessutom helt omedelbar!

Önskar man, vid sidan om erhållen kod, ett fysiskt presentkort i papper för att ha något att faktiskt överräcka som present? Inga problem, lägg ett meddelande vid beställning så fixar vi detta <3