Fast delivery - pay easily via Klarna or Swish

Vad är hälsa?

|7/11, 2022

Vad är hälsa?

Vad har hälsa att göra med fraktfritt tänker ni… ja häng med på någon minuts läsning så förstår du snart! 😊

 

Vad är hälsa för dig?

Högst troligt är betydelsen vitt skilda för oss alla. För någon är det att kroppen ska fungera och må bra, för andra är det rent relaterat till känslor och att klara av livets upp- och nedgångar. Hälsa för någon kan också vara relationen till andra människor, dvs vad vi behöver känna för att bli bekräftade eller kanske tillhöra en gemenskap. Hälsa definieras av WHO som ”ett tillstånd av fullständigt fysiskt, mentalt och socialt välbefinnande och inte enbart frånvaro av sjukdom”. 

Ganska högtravande ord och stolpigt blir det så fort vi snackar ”hälsa” va? 😉

Vi, ja vi som i undertecknad, tänker sällan riktigt som alla andra utan vi tänker att hälsa kan vara så mycket mer än detta! Det kan vara mat, dryck, shopping, umgänge osv. Håller ni inte med? Det är saker vi mår bra av, gör det då inte gott för hälsan?

Vi vill alltid bidra till hälsa och välbefinnande i så stor utsträckning vi kan så nu kommer två MYCKET viktiga punkter!

  • Mässa – Allt för hälsan, missa inte helgen den 11-13 november, www.alltforhalsan.se
    Denna härliga mässa kombineras med två andra mässor som är direkt relaterade till välbefinnande skulle vi säga; Food & wine samt Bak & Choklad-mässa. En entré till alla dessa härliga mässor, kan väl inte bli bättre?!
  • FRAKTFRITT från idag till den 13 november på #ÄLSKAPLÅT, för att vi är i väg på mässa och ställer ut med vårt andra bolag; www.shedid.se och för att vi tror att lite fraktfritt också bidrar till en extra nivå av välbefinnande för DIG!! ❤

Passa på, två grymt härliga och bra tips till dig som inte kan förspillas!