Fast delivery - pay easily via Klarna or Swish

Häxan du måste ha till halloween!

|9/10, 2022

Häxan du måste ha till halloween!

Hösten är sannerligen här nu! Bladen gulnar alltmer för varje dag som går och åtminstone här i Nässjö har vi nu haft de första köldnätterna med frost och tillhörande morgonsysslan med att skrapa rutorna.

En stor fördel med hösten är ju ändå att vi får tända ljus och mysa in oss i våra hus och hem.

Hösten består inte av så värst många röda dagar eller högtider att fira men ett relativt nytt fenomen i Sverige är att fira halloween. I Sverige har vi tidigare bara firat alla helgons dag, vilket i sig har en anknytning till kyrkan som högtid.
Halloween har ”importerats” från USA till Sverige och har växt i popularitet egentligen ända sedan 50-talet.

På senare år har Halloween i Sverige blivit en alltmer etablerad högtid med maskeradpartyn, bus eller godis och halloweendekorationer..
Halloween firas alltid den 31 oktober i USA och runtom i världen i samband med All Hallows Eve, vilket är dagen före allhelgonadagen, 1 november. I Sverige firas Halloween den 31 oktober, men alla helgons dag firas den första lördagen från 31 oktober och framåt, vilket innebär att en del blir osäkra på när man faktiskt ska fira Halloween i Sverige.

Vår kaxiga häxa Kv-Asta med vårta på näsan och en ruffig lack, som påminner om gjutjärn, känns som det självklara och moderna alternativet vid firandet av halloween. Naturligtvis kan Kv-Asta också med fördel plockas fram när påsken och päskkärringarna har sin säsong!

Ett erbjudande för bra för att vara sant och som passar utmärkt så väl hemma som till ”gå-bort present” för vår Kv-Asta just nu; 199,- (ord.pris 249,-)
Begränsad upplaga - Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.