Fast delivery - pay easily via Klarna or Swish

ÄNTLIGEN!

|21/08, 2022

ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN!!

Ja så får vi nog ändå lov att säga… ÄNTLIGEN är det dags för en höst fylld av mässor!

Det känns som ett annat liv nästan sen vi senast fick representera i en mässmonter för #ÄLSKAPLÅTs del, eller ja vi är ju inte alls ensamma om att inte ha varit på mässa på väldigt länge men det ska bli SÅ roligt att få möta kunder på detta sätt igen.

Som många av Er vet, förutom vår webbshop, har vi också genom årens lopp lyckats knyta till oss ett helt härligt gäng med återförsäljare i Sverige. Har du missat dessa? Kika in på kategori Återförsäljare här på webben; Återförsäljare - Älskaplåt (alskaplat.se)

Dessa återförsäljare, tillsammans med en hel massa nya, ska vi få chansen att träffa i nästa vecka i Stockholm. Då är det äntligen dags för FORMEX på Älvsjömässan i dagarna fyra (23-26/8) och som vi längtar ❤

Vi kommer också finnas med på Elmia Garden i september (28-29/9) som också riktar sig till återförsäljare samt Bomässan i Jönköping i oktober (7-9/10) som är just för dig som privatperson. En riktigt trevlig höst som väntar helt enkelt.

MEN nu höll vi nästan på att glömma ju… Ni har väl inte missat att vi just nu har erbjudande på vårt stilrena Ödeträd, 499,- (ord pris 599,-).

Hoppas vi ses någonstans i Sverige under hösten! ❤

Anna & Anne