Snabb leverans / Betala enkelt via Klarna eller Swish

Kylplatta exkl. kylklampar

  • 449 kr
  • 399 kr

Med vår kylplatta kan Ni på ett enkelt och smidigt sätt hålla maten kall och fräsch på bordet. Vår kylplatta är tillverkad i rostfri borstad plåt i en mycket st


I lager.
Share
Article Number: 67
Supplier: Älskaplåt

Med vår kylplatta kan Ni på ett enkelt och smidigt sätt hålla maten kall och fräsch på bordet. Vår kylplatta är tillverkad i rostfri borstad plåt i en mycket stilren design.

Kylplattan är en effektiv lösning för att hålla kyld mat och dryck fortsatt kall på frukostbordet såväl som salladsbuffén, påsk- och julbordet, midsommar eller kanske studentfesten. Ja som Ni hör ger kylplattan en oändlig rad möjligheter till användning.

Förutom tidigare nämnda områden är dessa naturligtvis idealiska för restauranger, hotell, sjukhus, skolor  - ja på alla ställen där det finns behov av att bibehålla kvalitén på vår mat utanför kylskåpet.

 Kylplattan passar bäst med 4 st normalstora kylklampar (ingår ej) och kan naturligtvis torkas av både med och utan rengöringsmedel, diskmedel utan någon åverkan på produkten. Den kan också om så önskas diskas i maskin.

Levereras med en skyddsplast på produkten (för att skydda lådan vid transport) och silikontassar medföljer i lådan att montera undertill som fötter.
Viss putsning kan förekomma runt den laserskurna texten på kylplattan och besörjs av kunden efter avtagning av skyddsplast.

Mått: 38x18x4 cm